אולם לאירוע עסקי – אירוח יוקרתי בלב השרון
בלב השרון, רחוק מספיק מהפקקים של תל אביב אבל קרוב מספיק כדי שכולם יוכלו להגיע בקלות, יש מגוון מקומות לאירועים שמבינים את הצרכים של הקהל העסקי. לא רק מבחינת החללים עצמם, אלא גם ברמת השירות, האוכל, הארגון וההבנה שזו לא חתונה או בר מצווה, אלא אירוע עם מטרה עסקית ברורה
החודשים האחרונים של השנה האזרחית הם תקופה חמה בעולם האירועים העסקיים. פתאום כל החברות, הארגונים והמותגים נזכרים שצריך לסכם שנה, להרים כוסית, להשיק תוכנית חדשה או פשוט להגיד תודה לעובדים וללקוחות - בצורה חגיגית, מושקעת ובעיקר בלתי נשכחת. אבל בדיוק כשמחפשים מקום לערוך בו את האירוע הזה, מגלים שלא כל אולם לאירוע עסקי באמת מבין את המשמעות של מפגש עסקי מוצלח.
בין אם מדובר בכנס מקצועי, יום עיון, הרמת כוסית, ערב חברה, השקה או מפגש הנהלה מורחב - לאירוע יש מטרה ברורה. הוא אמור לשדר מקצועיות, רצינות והשקעה, אבל באותה נשימה גם להיות נעים, נגיש, עם אווירה קצת שונה מהיום-יום. ובדיוק בגלל זה יותר ויותר ארגונים בוחרים לעשות אירועים עסקיים באזור השרון - שם נמצאים המתחמים שמציעים גם סטייל, גם נוף וגם תשתיות מקצועיות שמתאימות לכל סגנון של אירוע.
למשל, כשחברה טכנולוגית רוצה לערוך מצגת למשקיעים באווירה אינטימית אבל מרשימה, היא לא תבחר באולם ענק שמרגיש ריק, אלא במקום שנותן תחושת פרטיות, עם עיצוב מודרני, תאורה נכונה ובר שקט בצד. אם זו חברת מוצרי צריכה שרוצה להציג קולקציה חדשה לעיתונאים וסוכנים - תתאים לה סביבת גן שמשתלבת עם אולם מקורה, עם אפשרות לתצוגה חיה, אוכל קל ואווירה צעירה. לא חסרות דוגמאות: ארגון שעורך כנס סוף שנה ל-300 עובדים מחפש חלל עם אודיטוריום מסודר, מרחב לארוחת ערב ומקום לערב גיבוש אחרי ההרצאות.
ומה לגבי ימי גיבוש פנימיים?
סוף השנה זו תקופה מצוינת לרענן את המוטיבציה, לאחד צוותים ולתת לעובדים תחושת ערך. כאן נכנס לתמונה הסגנון של “אירוע עם טאצ’” - שילוב בין תוכן מקצועי, פעילות קלילה ונוף שנותן תחושת חופש. במקום עוד יום סדנאות במשרד, בוחרים אולם לאירוע עסקי שמשלב גם מדשאות, פינות ישיבה מפוזרות, אוכל איכותי ואפשרות לסיים את היום במסיבה או הרמת כוסית בשקיעה.
יתרון גדול של מקומות כאלה בשרון הוא הגמישות. הם יודעים לעבוד עם אירועים גדולים, אבל גם עם קבוצות קטנות. יודעים לארגן כנס עם שלב של פאנלים ומצגות, ואחריו קוקטייל באוויר הפתוח עם מוזיקה ברקע. יודעים לשלב בין סגנונות, לפי מה שהאירוע דורש. זה לא רק מקום - זו תפיסה.
כמובן שהאוכל הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה. באירועים עסקיים אי אפשר לזלזל בזה - הבופה חייב להיות מושקע, המנות מדויקות, וההגשה מוקפדת. כי אם השקעתם בתוכן ובמיקום, והאורחים אוכלים פסטלים עם קטשופ - כל הרושם ירד לטמיון. בשרון תמצאו לא מעט אולמות שעובדים עם קייטרינג איכותי, עם תפריטים שמתאימים בדיוק לקהל הזה - לא כבד מדי, לא “חתונתי” מדי, אבל בהחלט מושקע, מגוון ומרשים.
בשורה התחתונה, אם אתם מחפשים אולם לאירוע עסקי שיוציא אתכם טוב ויעשה רושם אמיתי - אזור השרון הוא המקום לחפש בו. זה לא רק עניין של לוקיישן, אלא שילוב של אסתטיקה, נגישות, נוף, מקצועיות ואווירה. ובסוף השנה, כשכולם מחפשים דרך לסכם תקופה ולפתוח שנה חדשה עם אנרגיה, אין דרך טובה יותר מלהתכנס במקום שמבין עסק - וגם יודע לעשות שמח.